jueves, 28 de abril de 2011

Parlem d'ocupació


Vull agrair la participació a tots els que han pres part en la taula redona “Parlem de Benicàssim: Parlem d’ocupació”. Com a candidata a l’alcaldia de Benicàssim pel Partit Socialista, la realització d’aquesta taula redona és una mostra més que el projecte dels socialistes a Benicàssim està format per gent que escolta i es preocupa pels seus veïns i veïnes.

Ja en 2003, abans de la moció de censura que van fer el PP-ARB, vam crear l’Agència de Desenvolupament Local d’Ocupació. En aquesta legislatura hem dedicat més recursos que mai a les polítiques d’ocupació i hem triplicat els esforços municipals posant en marxa diferents iniciatives, com reforç de serveis de brigada d’obres, neteja de platges, vigilància, informadors turístics, jardiners, hem realitzat diversos tallers de formació en geriatria, auxiliars d’infermeria, creació d’una borsa de treball per a fer d’intermediadors entre empreses locals...

Tot això ha contribuït que la quantitat de desocupats a Benicàssim no haja experimentat un augment tan gran com en altres municipis. Però encara així no és una bona dada. No ens conformem i hem de fer més, ens preocupa i ens ocupa la desocupació, i no descansarem mentre hi haja només un aturat a la nostra localitat. Perquè una sola persona sense faena és una solució que cal trobar.

La construcció i la posada en funcionament del Centre de Coneixement i Formació José Saramago als baixos de les vivendes del Carmelità, construït en aquesta legislatura amb el 2n Pla E del Govern d’Espanya, serà el punt per a impulsar un Pacte Local per l’Ocupació.

Serà el full de ruta per a poder crear ocupació basada en la formació, programes d’inserció laboral, realització de tallers d’ocupació, constitució de noves escoles taller, impuls i ampliació del nostre polígon industrial, creació de xarxes de vivers d’empreses, geriatria i dependència, suport als emprenedors, cooperativisme, comerç local, rehabilitació de vivendes, turisme...

Sabem què volem per a Benicàssim i també com fer-ho. No prometem res que no puguem complir. Som conscients que el nostre programa és ambiciós, però és un programa creïble i real. De proximitat amb els problemes i situacions que travessem actualment. És el millor programa d’ocupació per a afrontar millor que mai el futur de Benicàssim.

miércoles, 27 de abril de 2011

Hablamos de empleo

Hola. En primer lugar quiero agradeceros a todas y todos los que habéis entrado y visitado mi blog.
El pasado 8 de abril presentamos nuestra candidatura ante la ciudadanía con un programa ambicioso y contundente, de respuestas y de oportunidades. Entonces ya lo dijimos: nuestra prioridad y nuestro principal objetivo el empleo. Pues bien, 19 días después aquí estamos, presentando nuestro programa electoral para crear empleo, para ayudar porque sabemos qué queremos para Benicàssim y también sabemos cómo hacerlo.
Hablamos de Benicàssim: hablamos de empleo. Así hemos titulado la mesa redonda que vamos a realizar hoy miércoles 27 de abril a las 19,30h en la salda de conferencias de la Biblioteca Municipal (frente Ayto).
No prometemos nada que no podamos cumplir. Para que gane Benicàssim, Sempre per Benicàssim.